Degdag

Go'kväll bloggvänner! 
Idag har det vart en riktig deg dag..okej, vet att min blogg inte är en sån blogg där jag brukar skriva vad jag gör, och jag vet att ni inte alls är intresserade. Men jag har inget bättre för mig, och kommer inte på något annat att skriva om. Så fortsätt läs eller skrolla ner.
 
Jag vaknade runt ett tiden, gick ner och då hade Jimmy gjort lunch, blodpudding (y) efter det så gick jag upp, satt vid datorn, pallade inte göra något alls, bara löka runt lixom, vädret var ju inte alls roligt. Sen kollade jag och Amanda film ''Nobels Testament'' nån svensk film, ganska så bra faktistk. Klockan blev runt fem tiden, och jag lökade fortfarande runt i morgonrock, vilket va jävligt skönt! Efter vi käkat skulle jag passa Troy med det blev inte så, så då skulle jag på bio med M, men det blev inte heller så för jag va för seg..hehe så jag va med Jonas & Daniel hela kvällen. Vi snackade en massa, gick runt, träffade lite folk och chilla lite bara. Trevligt trevligt!
 
Vet ni vad jag ska göra imorgon då?! Nej såklart..
Jag ska dra ner till coop och köpa 1 kg godis, sen ska jag till läkaren för att ta bort mina tre plåster som jag har på ryggen, sen som tack för mina plåster får jag 500:- av karolinska. WIN! Senare på kvällen ska jag träffa världens bästa Elin som kommer hem från Kroatien, vi har sååå mycket att snacka om! (gossip)
 
Okej, ganska lame inlägg, men jag ville skriva. 

Postat av: Malin Ardström

va go du är bruden!

2012-06-26 @ 02:38:57
URL: http://www.maliinardstrom.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback