Fråga ang min hårfärg

KOMMENTAR FRÅN ANONYM: Hej Angelica! Du är en av dem vackraste tjejerna jag sett och du är en stor förebild för mig! Jo jag undrar, för du har ju varit brunhårig, right? vilken färg använde du dig av? om inte du färgade på salong då, får väl jag också ta och göra det för den färgen var helt sjukt snygg! (har också blont hår)
 
 
Hej Hjärtis! Aw tack vad glad jag blir! 
Jo jag var det för hur länge sen som helst, och det är ju mycket lättare att färga från blondt till brunett och mycket svårare tvärtom. Men när jag färgade från blondt till brunett köpte jag hårfärg i affären och färgade hemma, jag tror jag valde någon som heter ''Mandel''...om jag minns rätt!
 
 
Jag har haft hur många olika hårfärger som helst, men här är dom 5 som har vart mest skillnad. Skulle kunnat gjort ett collage med alla förändringar, men skulle bli så sjukt mycket bilder.
Just nu vet jag inte riktigt vad jag har för hårfärg, den är lite brunett men ändå blond, men kommer alltid se mig som blond även fast den är mer brunett. Vill dock slinga mitt hår lite blondt, gillar inte den jag har nu. 
 
Hoppas du fick svar på din fråga! 
 
 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback